Φεύγει κάθε βράδυ από τη δουλειά και τρέχει 10 χλμ για να είναι σε φόρμα και να ενταχθεί στο ινδικό στρατό (vid)

Newsroom
Φεύγει κάθε βράδυ από τη δουλειά και τρέχει 10 χλμ για να είναι σε φόρμα και να ενταχθεί στο ινδικό στρατό (vid)
Το βίντεο με τον 19χρονο Ινδό που ονειρεύεται να ενταχθεί στον στρατό της χώρας του έχει γίνει viral.

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κερδίζει την προσοχή του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό πρωταγωνιστής είναι ένας 19χρονος Ινδός, ο οποίος κάθε βράδυ που σχολάει από την δουλειά του, τρέχει 10 χιλιόμετρα, έτσι ώστε να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και κάποια μέρα να μπει στο στρατό της χώρας του.

Το βίντεο ανέβηκε από έναν οδηγό, ο οποίος συνάντησε τον 19χρονο στον δρόμο και προσφέρθηκε να τον πάει με το αυτοκίνητό του για να μην τρέχει. Ωστόσο, ο νεαρός του εξήγησε ότι κάθε μέρα τρέψει 10 χιλιόμετρα για να είναι σε φόρμα και κάποια στιγμή να ενταχθεί στον ινδικό στρατό.

Ο 19χρονος βρέθηκε να τρέχει το περασμένο Σάββατο μετά από μια νυχτερινή βάρδια σε ένα κατάστημα McDonald's στην πόλη Νόιντα στο Νέο Δελχί. Όταν τον είδε ο οδηγός να τρέχει με το σακίδιό του, υπέθεσε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

«Θα επηρεάσει τη ρουτίνα μου αν έρθω μαζί σου», απάντησε όταν ο οδηγός τον ρώτησε γιατί δεν μπαίνει στο αυτοκίνητο. Λίγο μετά ο οδηγός τον ρωτά γιατί δεν τρέχει το πρωί με τον νεαρό να απαντά ότι πρέπει να ξυπνήσει νωρίς και να μαγειρέψει πριν φύγει για τη δουλειά. Οι γονείς του, όπως λέει, ζουν στα βόρεια της χώρας με τον πατέρα να φροντίζει τη μητέρα του η οποία είναι άρρωστη.

Το βίντεο, που ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής, έχει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.