Μυστήριο με την σορό αγνοούμενου άνδρα στην Βρετανία: Bρέθηκε στον καταψύκτη μιας παμπ μετά από 10 χρόνια

Newsroom
Μυστήριο με την σορό αγνοούμενου άνδρα στην Βρετανία: Bρέθηκε στον καταψύκτη μιας παμπ μετά από 10 χρόνια
Μια ιστορία «μυστηρίου» καλείται να λύσει η αστυνομία, για το πτώμα ενός άνδρα στη Βρετανία.

Μια παράξενη υπόθεση με το πτώμα ενός άνδρα ο οποίος αγνοείτο περίπου 10 χρόνια καλείται να λύσει η βρετανική αστυνομία.

Η σορός βρέθηκε στον καταψύκτη μιας -κλειστής πλέον- παμπ και συγκεκριμένα στο "Simpson's Wine Bar", στο ανατολικό Λονδίνο, πέρυσι στις 15 Οκτωβρίου.

Οι οικοδόμοι εργάζονταν στο σημείο όταν ανακάλυψαν τα λείψανα του άνδρα σε έναν καταψύκτη στο υπόγειο. Ο κ. Bigg, ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές του 2012 όταν ήταν 67 ετών, αναγνωρίστηκε μόλις πρόσφατα από την οδοντοστοιχία του.

Αγνοούμενος

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να φανεί από τη νεκροψία-νεκροτομή η αιτία θανάτου του. Από τότε η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση. Σε μια δήλωση, η επικεφαλής επιθεωρήτρια ντετέκτιβ Kelly Allen προέτρεψε όποιον μπορεί να έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον θάνατο του κ. Bigg να εμφανιστεί.

Όπως είπε: «Πιστεύουμε ότι το σώμα του Roy μπορεί να ήταν στην κατάψυξη για πολλά χρόνια. Μιλώντας σε ανθρώπους που τον γνώριζαν θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε όχι μόνο τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές του, αλλά και την τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ζωντανό».

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει: «Αν γνωρίζετε τον Roy, επικοινωνήστε μαζί μας – η ημερομηνία γέννησής του ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου 1944, πιστεύουμε ότι θα ήταν περίπου 70 ετών όταν πέθανε».

photo credits:metpolice