Μεθυσμένοι Αμερικανοί στρατιώτες μπήκαν σε λάθος δωμάτιο στην Σούδα: Κλειδώθηκε στην τουαλέτα 14χρονη

Newsroom
Μεθυσμένοι Αμερικανοί στρατιώτες μπήκαν σε λάθος δωμάτιο στην Σούδα: Κλειδώθηκε στην τουαλέτα 14χρονη
Οι τρεις Αμερικανοί μπήκαν στο λάθος δωμάτιο, ξάπλωσαν στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς η 14χρονη πρόλαβε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα.

Μία απίστευτη περιπέτεια, χωρίς ευτυχώς να ξεφύγει η κατάσταση, έζησε μία 14χρονη στην Σούδα.

Το νεαρό κορίτσι είχε κατέβει στην Κρήτη με τον πατέρα της να δει την μητέρα της (είχαν χωρίσει οι δύο γονείς) και τον αδελφό της.

Είχαν νοικιάσει λοιπόν ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Σούδας, αλλά εκείνη τη στιγμή ο πατέρας και ο αδελφός είχαν πεταχτεί να πάρουν κρέπες για να φάνε.

Δυστυχώς όμως η απόφασή τους αυτή συνέπεσε με τη στιγμή που τρεις Αμερικάνοι στρατιώτες από το αεροπλανοφόρο Χάρο Τρούμαν που βρίσκεται στο νησί, επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο, τύφλα στο μεθύσι.

Δεν κατάλαβαν οτι είχαν μπει σε λάθος δωμάτιο, με το μικρό κορίτσι να πανικοβάλλεται όταν τους είδε να μπαίνουν και να κρύβεται στην τουαλέτα, έχοντας μαζί και το κινητό της τηλέφωνο.

Τηλεφώνησε στον πατέρα της, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να συλληφθούν και να οδηγηθούν το πρωί στον εισαγγελέα.

Τελικά, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς για το προσωπικό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ισχύει το καθεστώς της ετεροδικίας, δηλαδή εξαιρούνται της δικαιοδοσίας του κράτους στην επικράτεια του οποίου βρίσκονται και δεν μπορεί να τους ασκηθεί ποινική ή αστική δίωξη.