Ταραμπάνκο: «Είμαι από την Μαριούπολη και έχω συγγενείς εκεί», τι είπε για το Survivor (vid)

Newsroom
Ταραμπάνκο: «Είμαι από την Μαριούπολη και έχω συγγενείς εκεί», τι είπε για το Survivor (vid)
«Είμαι από τη Μαριούπολη, οι συγγενείς μου είναι εκεί. Οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου», ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ , «Καλό Μεσημεράκι».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά πως ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Είχα ακόμα τόσα πολλά να δώσω, είχα βρει τα πατήματά μου, τους στόχους μου, δεν ξέρω γιατί έφυγα. Προσπαθώ ακόμα να βρω τι πήγε λάθος. Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση με όλη την ομάδα», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Πώς έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Έχω συγγενείς στην πηγή, ακριβώς στην Μαριούπολη. Είμαι από την Μαριούπολη, οι συγγενείς μου είναι εκεί. Οι δυο μου γιαγιάδες είναι εκεί, η ξαδέλφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου», ανέφερε για τον πόλεμο.

«Το έμαθα λίγο πριν βγω. Πολύ σωστά με είχε ενημερώσει διακριτικά η παραγωγή, ότι γίνεται αυτό αλλά όλα καλά. Δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Μπαίνω σταδιακά στο internet να δω τι συμβαίνει, γιατί δεν το χωράει ο εγκέφαλός μου ότι έχουμε πόλεμο. Οι δικοί μου είναι καλά», ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.