Ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη νέα αναβολή: «Θέλουν να μας στείλουν ψυχιατρείο

Newsroom
Ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη νέα αναβολή: «Θέλουν να μας στείλουν ψυχιατρείο
Η Κούλα Αρμουτίδου δεν άντεξε και στο άκουσμα της νέας αναβολής της δίκης για τον θάνατο την δολοφονία της κόρης της, ξέσπασε εναντίον των δικαστών.

Για ακόμα μία φορά, η δίκη για την αποτρόπαια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αναβλήθηκε, με νέα ημερομηνία να ορίζεται στις 15 Μαρτίου.

Αιτία για την εξέλιξη αυτή ήταν το γεγονός πως τόσο μία ένορκος όσο και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορουμένου νοσούν με κορονοϊο.

Στο άκουσμα της αναβολής, η μητέρα του θύματος, Κούλα Αρμουτίδου, δεν άντεξε και ξέσπασε εναντίον των δικαστών.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε, ενώ νωρίτερα, όταν είδε τους κατηγορούμενους και ειδικά τον Ροδίτη, είπε: «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης, Κούλας Αρμουτίδου.

Αντιδράσεις και από άλλους

Μεταξύ των όσων αντέδρασαν ήταν και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;».