Τρομακτική πρόβλεψη για την βενζίνη: «Στα 2,5€ μέχρι το τέλος της εβδομάδας» (vid)

Newsroom
Τρομακτική πρόβλεψη για την βενζίνη: «Στα 2,5€ μέχρι το τέλος της εβδομάδας» (vid)
O Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασματόγλου εκτίμησε πως η τιμή της βενζίνης θα φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα.

Η κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και όπως φαίνεται ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα... Για αυτό τουλάχιστον μας προϊδεάζει ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων.

Ο Γιώργος Ασματόγλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και ούτε λίγο, ούτε πολύ, προέβλεψε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η τιμή της βενζίνης μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2,5 ευρώ.

«Έχουμε μία αύξηση της τάξεως των 15 λεπτών στο θέρμανσης και 20 λεπτά στο κίνησης σε δύο ημέρες. Είναι πολύ μεγάλη αύξηση για δύο ημέρες», λέγοντας πως στα μεγάλα αστικά κέντρα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι στο 1.65.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο κόσμος έχει φτάσει σε σημείο να πηγαίνει με μπιτόνια στα πρατήρια για να πάρει λίγο πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν βλέπει την αμόλυβδη να φτάνει τα 2,5 ευρώ, απάντησε: «Πολύ σύντομα. Σε δύο ημέρες πήρε 10 λεπτά αύξηση και έγινε το 2.10... 2,20, σε πόσα διήμερα θα πάει στα 2,5 ευρώ; Εγώ θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχή της άλλης, θα έχει πάει τόσο με αυτό τον ρυθμό».