Κανάκης για τον συνεργάτη των «Αρβύλα» που έφυγε από την ζωή: «Εντολή του: Όταν φύγω για διακοπές να χαμογελάτε»

Newsroom
Κανάκης για τον συνεργάτη των «Αρβύλα» που έφυγε από την ζωή: «Εντολή του: Όταν φύγω για διακοπές να χαμογελάτε»
Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην απώλεια του Βασίλη Δέλλιου που ήταν συνεργάτης του από την εποχή του «Κομφούζιο».

Έναν επί χρόνια συνεργάτη της εκπομπής έχασαν χθες οι «Ράδιο Αρβύλα». Ο λόγος για τον Βασίλη Δέλλιο, ο οποίος έφυγε από την ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό, σε μία περίοδο που τον βρήκε κάπως ευάλωτο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν το κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής του ΑΝΤ1 αφιέρωσε δύο λεπτά για να μιλήσει για αυτόν, λέγοντας: «Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος, που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορωνοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο. Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για «διακοπές», συνεχίστε να γελάτε»