Eξομολόγηση με δάκρυα της Ταραμπάνκο στο Survivor: «Με ρώταγαν τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός» (vid)

Newsroom
Eξομολόγηση με δάκρυα της Ταραμπάνκο στο Survivor: «Με ρώταγαν τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός» (vid)
Στο χθεσινό Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια όταν έφυγε από την Ουκρανία για να έρθει στην Ελλάδα.

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η 25χρονη μίλησε για τα παιδιά της χρόνια, όταν έφυγε από την Ουκρανία για να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η μητέρα της.

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός», είπε αρχικά το πασίγνωστο μοντέλο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μητέρα της, λέγοντας: «Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός.

Οτιδήποτε και να κάνω το κάνω για τη μαμά μου. Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, είναι το παράδειγμά μου, η δύναμή μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου. Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου, παρά με οποιαδήποτε φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, ήρθε εδώ όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για δυο χρόνια έμενα με τον μπαμπά στην Ουκρανία και τα έχτισε όλα μόνη της με μια ραπτομηχανή», είπε εμφανώς συγκινημένη.