Δουβλίνο: Φορτηγό έπεσε πάνω στην είσοδο της ρωσικής πρεσβείας (vid)

Newsroom
Δουβλίνο: Φορτηγό έπεσε πάνω στην είσοδο της ρωσικής πρεσβείας (vid)
Οδηγός φορτηγού έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω στην είσοδο της ρωσικής Πρεσβείας στο Δουβλίνο.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/3) στο Δουβλίνο, όταν φορτηγό έπεσε πάνω στην πύλη εισόδου της ρωσικής πρεσβείας στην πόλη, σύμφωνα με το independent.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, «ένας άνδρας συνελήφθη όταν ένα μεγάλο φορτηγό συνετρίβη στις πύλες της ρωσικής πρεσβείας στο Δουβλίνο. Η ιρλανδική αστυνομία ανέφερε ότι το φορτηγό χτύπησε τις πύλες της πρεσβείας στην οδό Όργουελ στο νότιο Δουβλίνο περίπου στη 1:30 μ.μ. τη Δευτέρα».

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο Open, το βίντεο από το συμβάν, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είναι από κινητό τηλέφωνο ενός πολίτη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και για ποιο λόγο έκανε όπισθεν ο οδηγός του φορτηγού και έπεσε πάνω στην είσοδο της ρωσικής πρεσβείας του Δουβλίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρωσική πρεσβεία στο Δουβλίνο, αυτό τον καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών διαδηλώσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Μένει να φανεί για ποιο λόγο συνέβη αυτό και ποιος ήταν ο σκοπός του οδηγού, κάτι που διερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές της Ιρλανδίας.