Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Guiness

Newsroom
Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Guiness
Σε μια αποκάλυψη για την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προχώρησε ο Χάρης Ρώμας.

O ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες στον «Τηλεθεατή» και μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη. Παράλληλα μίλησε και για τις παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και για το λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το "Καφέ της Χαράς". Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται "Οι μεν και οι δεν", που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό».

Οι παλιές ελληνικές ταινίες γαλούχησαν γενιές και γενιές;

«Το δέχομαι και τιμώ όλους εκείνους τους μεγάλους καλλιτέχνες που έφτιαξαν αυτήν την ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Φυσικά, ένα 10% βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν ζηλεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι ένας δημιουργός της τηλεόρασης που ακολούθησε αυτή την πορεία με το τηλεοπτικό του προϊόν. Καθημερινά παίζονται και ξαναπαίζονται περισσότερο από τις ελληνικές ταινίες με μεγάλη επιτυχία».