Ανατριχιαστική τιμωρία σε προδότες και κλέφτες στην Ουκρανία: Τους ξεγυμνώνουν, τους δένουν σε κολώνες και τους χτυπάνε (vid)

Newsroom
Ανατριχιαστική τιμωρία σε προδότες και κλέφτες στην Ουκρανία: Τους ξεγυμνώνουν, τους δένουν σε κολώνες και τους χτυπάνε (vid)
Ο τρόπος με τον οποίο οι Ουκρανοί τιμωρούν τους σαμποτέρ, όσους συνεργάζονται με τους Ρώσους και τους κλέφτες που εντοπίζουν. Ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Από την πρώτη μέρα της εισβολής της Ρωσίας, η Ουκρανική κυβέρνηση και οι επιτελείς των στρατιωτικών δυνάμεων, είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες της χώρας, για σαμποτέρ που είχαν εισχωρήσει στις πόλεις και λειτουργούσαν προς όφελος του εχθρού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, άλλοι έδιναν πληροφορίες για στρατηγικούς στόχους, άλλοι αποκάλυπταν θέσεις στρατιωτικών δυνάμεων, ενώ κάποιοι μάρκαραν με χρώματα στόχους προκειμένου να στοχεύσουν πάνω τους οι βομβαρδισμοί.

Αρκετοί από αυτούς έχουν εντοπιστεί και έχουν υποστεί μία τιμωρία ανάλογη με αυτή των συνεργατών των Ρώσων και όσων κάνουν πλιάτσικο, που τείνει να γίνει παράδοση και είναι ανατριχιαστική, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στα social media.

Όταν λοιπόν πέφτουν στα χέρια των Ουκρανικών δυνάμεων, στις περισσότερες περιπτώσεις τους βγάζουν το παντελόνι, τους δένουν με ταινία γύρω από μία κολώνα και τους βαράνε με κλαδί στα οπίσθια. Κάτι που το επαναλαμβάνουν και οι περαστικοί που περνάνε από το σημείο, καθώς συνήθως τους δένουν σε κεντρικούς δρόμους.

Δείτε ένα από τα videos που κυκλοφορούν από μία τέτοια τιμωρία...