Ο φονιάς της Ανδραβίδας είχε πυροβολήσει 7 φορές γείτονά του γιατί… έβηχε το βράδυ και τον ενοχλούσε

Newsroom
Ο φονιάς της Ανδραβίδας είχε πυροβολήσει 7 φορές γείτονά του γιατί… έβηχε το βράδυ και τον ενοχλούσε
Πλούσιο το «βιογραφικό» του 60χρονου: Είχε πυροβολήσει συμμαθητή του, τον κόκορα ενός γείτονά του και είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο.

Ανοίγουν τα στόματα, μετά την ομολογία του στυγνού και αποτρόπαιου εγκλήματος από τον 60χρονο στην Ανδραβίδα, ο οποίος πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα δύο από τα τρία παιδιά γιατί του χρώσταγαν ενοίκια.

Ο 60χρονος, ο οποίος είχε κάνει ρατσιστικές αναρτήσεις στο παρελθόν, όπως μετέδωσε ο Alpha, είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν και μάλιστα τον είχαν απομονώσει ακόμα και οι συγγενείς του.

Είχε πυροβολήσει μάλιστα γείτονά του, εφτά φορές, γιατί έβηχε ο άνθρωπος τα βράδια και τον ενοχλούσε. Δεν δικάστηκε τότε όμως γιατί το θύμα εξέφρασε επιφυλάξεις κατά την αναγνώρισή του. Βλέπετε, ο 60χρονος όταν επιτέθηκε με το όπλο φορούσε κουκούλα. Αργότερα όμως φέρεται να είχε παραδεχτεί πως ήταν εκείνος ο δράστης της επίθεσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο καθ΄ ομολογίαν φονιάς είναι πατέρας επίσης δύο παιδιών. Ο γιος του είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Είναι τέκνα από διαφορετικές μητέρες και μένουν μαζί τους.

Τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο ενώ από μικρός είχε ιδιαίτερη αγάπη στα όπλα. Στα 15 του πυροβόλησε στο πόδι έναν συμμαθητή του, ο οποίος έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι, ενώ είχε πυροβολήσει τον κόκορα του γείτονα: «Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε» είπε στο flamis.gr, γείτονας του 60χρονου.

Επίσης είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής.