Τσακώθηκαν Σοϊλέδης και Μισθοφόρος στο Survivor: «Μας σκοτίζεις τα α... με τις φωνές σου-Τι νομίζεις ότι είσαι;» (vid)

Newsroom
Τσακώθηκαν Σοϊλέδης και Μισθοφόρος στο Survivor: «Μας σκοτίζεις τα α... με τις φωνές σου-Τι νομίζεις ότι είσαι;» (vid)
Το ψαροντούφεκο και ένα ψάρι που δεν τρωγόταν έφερε ένταση στους Κόκκινους του Survivor.

Μεγάλη ένταση ξέσπασε στην παραλία των Διασήμων στο Survivor. Πρωταγωνιστές οι Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλέδης. Η κίνηση του ποδοσφαιριστή της κόκκινης ομάδας να πάρει για άλλη μια φορά το ψαροντούφεκο και να πάει για ψάρεμα δεν άρεσε στον Μισθοφόρο, ο οποίος ήθελε να πάει και εκείνος.

Ο Σοϊλέδης βγήκε ένα ψάρι από την θάλασσα το οποίο ο Μισθοφόρος του είπε ότι δεν τρώγεται και εκεί τα πνεύματα άναψαν. «Ο Άρης για μια ακόμα φορά πήρε το ψαροτούφεκο, δεν με άφησε εμένα να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Έφερε ένα ψάρι που λέγεται κολαούζος. Αυτό το ψάρι δεν τρώγεται. Είναι ένα παρασιτικό ψάρι», είπε ο Μισθοφόρος.

«Τι έπαθες ρε Τάκη;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Άρης Σοϊλέδης για να λάβει την οργισμένη απάντηση από τον συμπαίκτη του. «Τίποτα, παρεξηγείσαι με όλα. Δεν θα μου κάνεις μαθήματα συμπεριφοράς».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος στην καλύβα, με τον Μισθοφόρο να είναι εκνευρισμένος και τον Σοϊλέδη να του επαναλαμβάνει: «Όταν μου μιλάς εμένα δεν θα μου φωνάζεις».

Για να πάρει την απάντηση: «Άκου δεν θα μου κάνεις μαθήματα εσυ. Τι νομίζεις ότι είσαι ρε μ... Εγώ σου φέρομαι φιλικά και εσύ... Μην ξαναβγείς με το ψαροντούφεκο έξω».

Ο Σοϊλέδης δεν σταμάτησε και του είπε: «Ότι γουστάρω θα κάνω. Δεν είμαι ούτε φίλος σου, ούτε παιδί σου για να μου φωνάζεις. Όλη την ώρα μας σκοτίζεις τα αρχ... με τις φωνές».