Αποκάλυψη Κόρομι για τα λεφτά που παίρνουν οι «Μαχητές» στο Survivor

Newsroom
Αποκάλυψη Κόρομι για τα λεφτά που παίρνουν οι «Μαχητές» στο Survivor
O Γιώργος Κόρομι μίλησε για τα ποσά που δίνει ο Ατσούν Ιλιτζαλί στους «Μαχητές» στο Survivor.

Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Κόρομι μιλώντας στο περιοδικό Hello, για τα ποσά που δίνει ο Ατσούν Ιλιτζαλί στους «Μαχητές» στο Survivor.

Αναφορικά με την εμπειρία του είπε στον Άγιο Δομίνικο, είπε: «Χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μου έχουν ανοίξει επαγγελματικές πόρτες και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, όπως άλλωστε και όλοι όσοι πήραμε μέρος. Εγώ παρέμεινα στο παιχνίδι για επτά μήνες, οπότε ο κόσμος με έζησε σε χαρές, λύπες και εντάσεις. Νιώθει οικεία μαζί μου κι αυτό το εκφράζει όταν με πλησιάζει και μου μιλά.

Το δικό μου κίνητρο για να λάβω μέρος ήταν καθαρά αυτό, οι πολύτιμες εμπειρίες. Εννοείται ότι τα χρήματα με τα οποία αμειβόμασταν ήταν μια πολύ καλή ώθηση, καθώς είμαστε σε lockdown και δεν υπήρχαν δουλειές, αλλά δεν ήταν ο λόγος για να βρίσκομαι εκεί. Θυμάμαι άλλους παίκτες που μετρούσαν την κάθε εβδομάδα που περνούσε και πρόσθεταν τα ποσά. Υπολόγιζαν πόσο έπρεπε να μείνουν για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις που είχαν έξω από το παιχνίδι. Εγώ δεν σκεφτόμουν έτσι. Οι πρώτες 15 μέρες ήταν δύσκολες, αλλά μετά χάθηκα, με έφαγε το νησί»!

Όσο για την αμοιβή των «Μαχητών», είπε: «Οι Μαχητές παίρναμε 1.000 ευρώ την εβδομάδα καθαρά».