Έφαγε brownie κάνναβης και έμεινε προσωρινά παράλυτος

Newsroom
Έφαγε brownie κάνναβης και έμεινε προσωρινά παράλυτος
Πλήρωσε την... λαιμαργία του ένας Αυστραλός τουρίστας.

Προσωρινή παράλυση έπαθε ένας Αυστραλός τουρίστας που βρέθηκε στο Άμστερνταμ λίγο αφού έφαγε ένα brownie κάνναβης. Ο 25χρονος πρωταγωνιστής της παράξενης αυτής ιστορίας, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να αισθανθεί κανένας μέρος του σώματός του και ένιωθε σαν να βυθιζόταν στο κρεβάτι.

Το περιστατικό συνέβη το 2018 όταν είχε βρεθεί για διακοπές με φίλους του στην Ευρώπη. Μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος και δείχνει ανήμπορος να κουνηθεί, έχει γίνει viral στο TikTok και έχει συγκεντρώσει κοντά στο ένα εκατομμύριο προβολές.

Ο 25χρονος που ζει στη Μελβούρνη σχολίασε: «Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ μου μαριχουάνα ή brownie καθώς είναι παράνομο εδώ στην Αυστραλία, οπότε θέλησα να αξιοποιήσω στο έπακρο την ευκαιρία που μου δόθηκε στις διακοπές μου.

Μπράουνι κάνναβης

Μου είπαν να δοκιμάσω ένα κομμάτι, αλλά δεν έφτανε και επειδή καταλαβαίνω τα όριά μου, έφαγα ολόκληρο το brownie. Ήταν πεντανόστιμο, αλλά ήταν μεγάλο μου λάθος. Ένιωσα σαν να βυθίζομαι στο κρεβάτι, λες και με κατάπινε το στρώμα. Ήταν τόσο κακό... Είχα κλείσει τα μάτια μου και ειλικρινά δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέρος του σώματός μου, παρόλο που είχα τις αισθήσεις μου».

Όσο για την απήχηση που είχε η φωτογραφία του στο TikTok πρόσθεσε: «Έγινα viral στο TikTok και είναι τόσο αστείο αυτό, επειδή οι άνθρωποι έχουν σχολιάσει παρόμοιες εμπειρίες τους».

Παρά την εμπειρία που βίωσε ο νεαρός Αυστραλός είπε ότι θα το έκανε ξανά. «Γενικά πάντως, ήταν διασκεδαστικό και το πιο πιθανό είναι να το έκανα ξανά. Αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει, ας είναι καλύτερα στο ξενοδοχείο του, με άνετο κρεβάτι και το μπάνιο κοντά του».