Απίστευτο περιστατικό στη Θέρμη: Ηλικιωμένος πυροβολούσε drone επειδή πίστευε ότι ψεκάζει τα φυτά του

Newsroom
Απίστευτο περιστατικό στη Θέρμη: Ηλικιωμένος πυροβολούσε drone επειδή πίστευε ότι ψεκάζει τα φυτά του
Στον ηλικιωμένο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Θέρμη με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο. Σύμφωνα με το thesstoday.gr ο ηλικιωμένος στην προσπάθειά του να «προστατέψει» το αγρόκτημά του, το οποίο απειλούταν… από ένα drone, άρχισε να το πυροβολεί με την καραμπίνα του, αφού νόμιζε πως θα ψεκάσει τα φυτά του.

Το drone χειρίζονταν δύο πολιτικοί μηχανικοί που φωτογράφιζαν το διπλανό αγρόκτημα για να φτιάξουν μακέτες. Στη συνέχεια, άκουσαν τους πυροβολισμούς του ηλικιωμένου κι αμέσως απενεργοποίησαν το drone και το προσγείωσαν στο έδαφος. Ο ηλικιωμένος, φανερά εκνευρισμένος τους πλησίασε και άρχισε να τους βρίζει, ενώ μάλιστα τους απείλησε και με την καραμπίνα του.

Ο ίδιος, υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν κατάλαβε τι έκανε εκείνη την στιγμή, και πως κατείχε το όπλο καθώς ήταν πρώην κυνηγός. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Τα δυο άτομα που ήρθαν αντιμέτωπα με το… πρωτοφανές περιστατικό, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης τους, αφού παρέθεσαν τα γεγονότα σημείωσαν ότι δεν θα επιθυμούσαν την ποινική δίωξη του κατηγορουμένου.