Ισχυρίζεται πως τον απήγαγαν εξωγήινοι και τον είχαν προειδοποιήσει για Covid και Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (vid)

Newsroom
Ισχυρίζεται πως τον απήγαγαν εξωγήινοι και τον είχαν προειδοποιήσει για Covid και Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (vid)
Ο Calvin Parker έχει δει οράματα που τον προειδοποίησαν για πανδημία και Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένας ψαράς στις ΗΠΑ που ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι πριν από 50 χρόνια, λέει ότι τον είχαν προειδοποιήσει για την πανδημία του Covid-19, την οποία είχε αναφέρει ως «πανούκλα».

Ο 68χρονος Calvin Parker μέχρι τώρα κρατούσε αυτά τα «οράματα» για τον εαυτό του και πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ανησυχεί ότι οι ισχυρισμοί του θα γίνουν πραγματικότητα.

Πιστεύει ότι ένα UFO προσγειώθηκε κοντά στις όχθες του ποταμού Pascagoula του Μισισιπή όταν ήταν νέος. Ο 19χρονος τότε Calvin, ισχυρίστηκε ότι αυτός και ένας φίλος του αρπάχτηκαν από κάποια παράξενα πλάσματα, τα οποία είχαν νύχια σαν αστακού και αυτιά σαν καρότα.

Φίλοι

Ο Parker λέει ότι του έδειξαν τρομερά γεγονότα από το παρελθόν της ανθρωπότητας κατά την διάρκεια της συνάντησής τους το 1973. Μάλιστα, όπως τόνισε, τον είχαν προειδοποιήσει για την σημερινή πανδημία. «Τώρα έχουμε μια πανούκλα. Πάντοτε υπήρχε ένα είδος πανούκλας, αλλά είδα ότι αυτό θα γίνει ακόμα χειρότερο. Προκλήθηκε από την ανθρωπότητα, κάτι που είναι πολύ κακό, διότι ο Θεός θα μας δώσει ένα γερό μάθημα προτού επιστρέψει. Η ανθρωπότητα έχει χάσει την πίστη της», ανέφερε.

Εκτός από την πανδημία του Covid-19, ο Parker τόνισε ότι στο όραμά του προειδοποιήθηκε για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, συνδέοντας την κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Αναφερόμενος για την εμπειρία που βίωσε στο UFO είπε: «Είχα μια εμπειρία σχεδόν θανάτου, ενώ βρισκόμουν σε αυτό το σκάφος. Μου έδειξαν κάποια πράγματα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Κάποιος θα μπορούσε να το πει κατάρα. Από τότε αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα υγείας, αλλά σιγά σιγά τα ξεπέρασα». Ο Parker έδωσε μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Και συνέχισε: «Δεν θα μιλούσα αν δεν είχα δει κάποια πράγματα από αυτά να γίνονται πραγματικότητα. Δεν θέλω οι άνθρωποι να νομίζουν ότι είμαι μάντης, διότι δεν είμαι. Ίσως μου έδωσαν μια κατάρα ή μπορεί να είναι ένας τρόπος να σώσουμε τον πλανήτη μας και την ανθρωπότητα. Τρομάζω όχι για μένα, αλλά για το μέλλον όλων μας. Ο χρόνος μου εδώ στην Γη έχει σχεδόν τελειώσει. Δεν θα ήθελα να φύγω από εδώ γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω».