Η σοκαριστική στιγμή που μποξέρ σκοτώνει με μια μπουνιά έναν 20χρονο (vid)

Newsroom
Η σοκαριστική στιγμή που μποξέρ σκοτώνει με μια μπουνιά έναν 20χρονο (vid)
Η μητέρα του θύματος δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο ο γιος της μένει εγκεφαλικά νεκρός από το χτύπημα.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει δει το φως της δημοσιότητας από μια μητέρα που έχασε με τον πιο φρικτό τρόπο τον 20χρονο γιο της. Στο βίντεο φαίνεται ένας 25χρονος μποξέρ να δίνει ένα φονικό χτύπημα στον 20χρονο και να τον σωριάζει στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στην Ουαλία, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο βίντεο φαίνεται μια διαμάχη μεταξύ νεαρών. Ξαφνικά ένας από αυτούς χτυπάει στο κεφάλι τον 20χρονο που πέφτει αναίσθητος στο έδαφος.

Ο δράστης συνελήφθη και κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 10 χρόνια, κάτι που δυσαρέστησε την οικογένεια του θύματος, η οποία δημοσίευσε το βίντεο της επίθεσης, ζητώντας μια αυστηρότερη ποινή για τον δολοφόνο.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα προσπάθησε να χωρίσει τον ξάδελφό του, όταν δέχθηκε ξαφνικά το φονικό χτύπημα. Όταν σωριάστηκε στο έδαφος, οι φίλοι του έτρεξαν να τον σηκώσουν. Η μητέρα του μιλώντας στην Daily Post ανέφερε: «Ήθελα να ξέρετε ότι ο γιος μου δεν είχε τσακωθεί ή λογοφέρει με τον δράστη. Δεν πρόλαβε καν να τον δει, διότι τον χτύπησε ξαφνικά και με πολλή δύναμη. Πόσο δειλός πρέπει να είσαι για να χτυπάς κάποιον πισώπλατα, να τον αφήνεις στο έδαφος και να φεύγεις γνωρίζοντας ότι του έχεις κάνει ζημιά».

Η γροθιά του δράστη έσπασε τους σπονδύλους του θύματος. Του προκάλεσε βλάβη στην σπονδυλική αρτηρία και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Ο 20χρονος πέθανε πριν καν πέσει στο έδαφος. Οι διασώστες τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου η αξονική τομογραφία έδειξε κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο.