70χρονη πήγε να αυτοκτονήσει επειδή την έπιασαν να κλέβει φαγώσιμα: Ανένδοτος ο υπεύθυνος της επιχείρησης (vid)

Newsroom
70χρονη πήγε να αυτοκτονήσει επειδή την έπιασαν να κλέβει φαγώσιμα: Ανένδοτος ο υπεύθυνος της επιχείρησης (vid)
Παρά τις αντιδράσεις των πελατών του σούπερ μάρκετ, ο υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε την σύλληψή της, αλλά ευτυχώς η ΕΛ.ΑΣ έδειξε ευαισθησία στο θέμα.

Να βάλει τέλος στην ζωή της υπό το βάρος της ντροπής για την σύλληψή της, επιχείρησε μία 70χρονη γυναίκα στο Ιλίον, σύμφωνα με το Open.

Η ιστορία με την ηλικιωμένη γυναίκα, ξεκίνησε το προηγούμενη Σάββατο όταν λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων (σ.σ έχει στεγαστικό δάνειο με μεγάλη ρυθμιση) που αντιμετωπίζει και δεν είχε να φάει, προσπάθησε να κλέψει από σούπερ μάρκετ, κρέας και τυρί.

Έγινε αντιληπτή από τους υπάλληλους του καταστήματος που την σταμάτησαν και φώναξαν τον υπεύθυνο, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε την αστυνομία για να την συλλάβει.

Μάλιστα, παρά τις αντιδράσεις των πελατών που ζητούσαν να πληρώσουν εκείνοι για τα προϊόντα, ήταν ανένδοτος με αποτέλεσμα η 70χρονη να μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί ευτυχώς η ΕΛ.ΑΣ έδειξε ευαισθησία, αλλά έπεσε στην στάση του υπεύθυνου του σούπερ μάρκετ που επέμενε για την μήνυση, παρά το γεγονός οτι το ποσό των 40 ευρώ που κόστιζαν τα προϊόντα, καλυπτόταν από πελάτες και γείτονες.

«Η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις», απαντούσε χαρακτηριστικά.

Η δύσκολη κατάστασή της

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας μίλησε στο OPEN και αποκάλυψε ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός».

«Εγώ πήγα στο σουπερμάρκετ και τους μίλησα για την υπόθεση. Έμαθα που μένει η γιαγιά και πήγα και τη βρήκα. Είναι κουλουριασμένη σε μία κουβέρτα και δεν μιλάει. Της είπα ψέματα ότι είμαι δικηγόρος και ότι ήρθα να τη σώσω, το λέω και ντρέπομαι. Της είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να αποσύρει τη μήνυση το σούπερ μάρκετ. Δυστυχώς, όμως δεν έχω και εγώ λεφτά για να της πληρώσω δικηγόρο», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την κατάστασή της, αποκάλυψε: «Έχει δύο γιους. Ο ένας είναι άνεργος, ο άλλος έχει τέσσερα παιδιά και παίρνει 950 ευρώ ενώ έχει και μεγάλο δάνειο».

Σύμφωνα με την γειτόνισσα, η γυναίκα παίρνει σύνταξη 10.000 ευρώ σύνταξη τον χρόνο και έχει να πληρώσει 4.500 ευρώ δάνειο και άλλες 4.000 γιατί έχει πρόβλημα υγείας και κάνει θεραπεία που έρχεται από την Αμερική για να μπορεί να περπατάει.

Μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό έστειλε επιστολή σε μεγάλο ποδοσφαιρικό παράγοντα και ζητούσε την βοήθειά του, επειδή δούλευε παλιότερα στην ομάδα.