«Θα σου σπάσω τα σαγόνια»: Ο μεγαλύτερος καυγάς στο ελληνικό Survivor που δεν θυμάται κανείς

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
«Θα σου σπάσω τα σαγόνια»: Ο μεγαλύτερος καυγάς στο ελληνικό Survivor που δεν θυμάται κανείς
H πιο ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης έλαβε χώρα το 2019 στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο φαίνεται πως το φετινό Survivor αρχίζει και ανεβάζει σιγά σιγά τις τηλεοπτικές μετοχές του. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο η τηλεθέαση παραμένει σε υψηλά νούμερα, ενώ ταυτόχρονα το Twitter παίρνει «φωτιά» από τους χρήστες που σχολιάζουν κάθετί που συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο πέμπτος κύκλος του Survivor να μοιάζει ήδη επιτυχημένος (όπως και ο τέταρτος), όμως, δεν γινόταν το ίδιο με κάθε σεζόν του προγράμματος. Αλήθεια, πόσοι θυμούνται τα όσα διαδραματίζονταν στις παραλίες της Καραϊβικής το 2018 ή το 2019, τις χρονιές που ακολούθησαν μετά την κατάκτηση του επάθλου από τον Ντάνο;

Η τηλεθέαση τότε ήταν σχετικά χαμηλή, με τον κόσμο να έχει «κουραστεί» από τα συνεχόμενα Survivor. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει την πλάτη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και σχεδόν κανείς να μη θυμάται κάποιον παίκτη από τους δύο αυτούς κύκλους. Εκτός φυσικά από την Κατερίνα Δαλάκα.

Ας εστιάσουμε, όμως, στο τρίτο Survivor με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Τουρκίας. Βλέπετε, σε εκείνο το ριάλιτι καταγράφηκε η πιο ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία του προγράμματος, με έναν καυγά στην καλύβα της ελληνικής ομάδας, ο οποίος ξέφυγε εντελώς.

Πρωταγωνιστές στο συμβάν ήταν ο επιχειρηματίας Βασίλης Βασιλικός και ο μισθοφόρος Τόνι Σταυράτης. Αφορμή για τον καυγά τους στάθηκαν κάποια λόγια που μεταφέρθηκαν από στόμα σε στόμα στην καλύβα, λίγο μετά από ένα συμβούλιο του νησιού. Ο Τόνι ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά στον Βασίλη, με τον τελευταίο να του απαντά πως «εσύ ο ίδιος με έβαλες να μιλήσω για τη Δήμητρα στο συμβούλιο».

Εκεί το «παιχνίδι» χάθηκε, καθώς ο Τόνι του απάντησε: «Εγώ σε έβαλα; Μόνο που το λες αυτό δείχνει ότι φοράς φουστανέλα και στριγκάκι. Δαλάκα δάνεισέ του το στριγκάκι σου». Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για το συμβάν on camera αναφέροντας πως «δεν το σχολίασα καν αυτό που είπε ο Τόνι, γιατί αν ξεκίναγα δεν θα πηγαίναμε ποτέ στο αγώνισμα. Καμιά φορά η υπομονή είναι μεγαλύτερη αρετή από το να μαλώσεις».

Θέση για τα όσα γίνονταν πήραν κι άλλοι παίκτες. «Έκανε bullying στο παιδί μπροστά σε όλους. Και για σεξουαλικά πράγματα. Ήταν λογική η αντίδραση του Βασιλικού», είπε από την πλευρά του ένας Παναγιώτης.

Ο καυγάς, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Χαρακτηρισμοί όπως «βλάκα, ηλίθιε, άσχημε και βουτυρομπεμπέ» έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι δύο παίκτες έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια. Εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τον Τόνι ωστόσο να λέει στον Βασίλη, «μην με ξανακουμπήσεις. Αν με ξανακουμπήσεις, θα σου σπάσω τα σαγόνια. Ακούμπησέ με ξανά και θα δεις». Πριν λήξει ο καυγάς ακολούθησε και ο εξής διάλογος:

- «Θες να τα πούμε έξω;»

- Τι να κλ@σεις απ' έξω ρε βουτυρομπεμπέ, που σε ταΐζουν;

- Είσαι άνθρωπος εσύ με παιδί και μιλάς έτσι; Σιχαμένε.

Ο συγκεκριμένος καυγάς ίσως να ξεπερνάει κι εκείνον του τουρκικού Survivor, που ανάγκασε τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί να μπει στη μέση για να χωρίσει τους παίκτες. Μόνο που στην περίπτωσή μας, δεν τον θυμάται κανείς.