Σερβιτόρα των Hooters αποκαλύπτει πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει σε ένα βράδυ (vid)

Newsroom
Σερβιτόρα των Hooters αποκαλύπτει πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει σε ένα βράδυ (vid)
Ακόμα και στις «κακές» βραδιές τα ποσά παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Έχετε αναρωτηθεί πόσα χρήματα βγάζει μια σερβιτόρα της αλυσίδας εστιατορίων Hooters κατά την διάρκεια μας βραδιάς; Η Jade Amber που εργάζεται ως σερβιτόρα στα παραπάνω εστιατόρια και διατηρεί κανάλι στο YouTube έλυσε την απορία.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο που ανέβασε, αναφέρθηκε στο πόσα φιλοδωρήματα έχει λάβει από πελάτες μέσα σε ένα βράδυ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της ακόμα και σε μια θεωρητικά κακή μέρα, τα ποσά είναι ικανοποιητικά.

«Η χειρότερη μέρα ή νύχτα μου κυμαίνεται από 25 έως 50 δολάρια. Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο. Συνήθως πρόκειται για τις νύχτες που έχω σχολάσει νωρίτερα επειδή δεν είναι πολλή δουλειά. Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικά σπάνιες, αλλά έχουν συμβεί», εξήγησε η Jade.

Και συνέχισε: «Σε μια καλή μέρα βγάζω από 95 έως 125 δολάρια, αλλά ξέρω ότι μπορώ να βγάλω και περισσότερα. Έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες. Σε αυτές έχω βγάλει από 150 έως 400 δολάρια. Οι πολύ καλές μέρες είναι όταν βγάζω 500 δολάρια. Τα περισσότερα χρήματα που έχω βγάλει στο Hooters είναι 900 δολάρια. Είχα κάνει διπλό μεροκάματο, το πρωί στο μπαρ και μετά σέρβιρα».

Οι παραπάνω αποκαλύψεις της Jade δείχνουν ότι η δουλειά στα Hooters είναι ιδανική, ωστόσο υπάρχουν και τα... στραβά. Πρόσφατα τα συγκεκριμένα εστιατόρια δέχθηκαν τα πυρά, όταν βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έδειχνε σερβιτόρες να αγοράζουν καλσόν από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης στις τουαλέτες.

Στο βίντεο που έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές, η σερβιτόρα βάζει στο μηχάνημα 5 δολάρια για να αγοράσει ένα καλσόν, το οποίο αποτελεί μέρος της ενδυμασίας που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενες στα Hooters. Κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου, αφού θεωρούν ότι οι εργαζόμενες θα έπρεπε να λαμβάνουν δωρεάν τη στολή εργασίας. Πάντως, μια υπάλληλος απάντησε ότι η πολιτική της εταιρείας δεν παρέχει δωρεάν τα καλσόν επειδή θεωρούνται εσώρουχα.

Σερβιτόρα στο Hooters