Βάσια Τριφύλλη για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Θα τον έσπαγα στο ξύλο, όποιος κι αν ήταν» (vid)

Newsroom
Βάσια Τριφύλλη για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Θα τον έσπαγα στο ξύλο, όποιος κι αν ήταν» (vid)
Η Βάσια Τριφύλλη για μια ακόμα φορά ήταν καταιγιστική.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA παραχώρησε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε για την τηλεόραση, το metoo, αλλά και τη σχέση της με την απιστία.

«Επέλεξα να αποσυρθώ από την τηλεόραση γιατί ήθελα να φύγω λεβέντικα. Υπήρξαν πολλές προτάσεις για να επιστρέψω, αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ για το αν έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά είπε: «Αν ερχόμουν αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά θα τον έσπαγα στο ξύλο όποιος κι αν ήταν. Μάλλον έχουμε να ακούσουμε πολλές καταγγελίες και από παλιά που τα έκρυβαν».

Όσο για το αν λέει την ηλικία της είπε: «Είμαι 77 ετών και φροντίζω τον εαυτό μου, αγνοώντας τον. Ο Θεός θέλησε να έχω αυτή τη φόρμα. Ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο και βασικότερο συναίσθημα σε αυτή τη ζωή».

Η Βάσια Τριφύλλη είπε στη συνέχεια: «Όλη μου τη ζωή με απατάνε. Ακόμα και τώρα που δεν έχω κανέναν. Βεβαίως κι έχω απατήσει κι εγώ. Όποτε έχω απατήσει άντρα ήταν γιατί με απάτησε. Μου έχει στοιχίσει η ειλικρίνειά μου, ακόμα και τώρα μου στοιχίζει. Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν με ενδιέφερε να δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα που ήταν απέναντί μου».