Αποκάλυψη Ζαφείρη Μελά: «Μου έριξε χαστούκι στην πίστα και τον περίμενα σε ένα θάμνο με σίδερο στο χέρι»

Newsroom
Αποκάλυψη Ζαφείρη Μελά: «Μου έριξε χαστούκι στην πίστα και τον περίμενα σε ένα θάμνο με σίδερο στο χέρι»
Ο Ζαφείρης Μελάς εξιστόρησε μερικές από τις πολλές ιστορίες που έχει ζήσει στις πίστες των νυχτεριών κέντρων.

Ο Ζαφείρης Μελάς έχει γράψει ιστορία στα νυχτερινά κέντρα της χώρας και ειδικά της Θεσσαλονίκης, όπου έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του.

Χθες το βράδυ, φιλοξενήθηκε από τον Γρηγορη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και εξιστόρησε μερικές από αυτές.

Μία από αυτές ήταν από όταν τραγουδούσε στο Romeo που ήταν στην Ηλιούπολη στην Θεσσαλονίκη, όπου μπήκε μία παρέα «καλά παιδιά» και ξεκίνησε αμέσως φασαρία.

«Πετάγανε ποτήρια κάτω, γινόταν πόλεμος στο μαγαζί. Κατέβηκα από την πίστα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Είχαν ξύλα, ρόπαλα», είπε χαρακτηριστικά ο πασίγνωστος τραγουδιστής

Στη συνέχεια εξιστόρησε ένα άλλο περιστατικό που ένας πελάτης του ζήτησε ένα τραγούδι, το οποίο δεν γνώριζε. Η αρνητική του απάντηση αυτή, τον εξόργισε με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσει μπροστά σε όλο το μαγαζί.

«Ντράπηκα. Άφησα το μικρόφωνο και έφυγα. Βγήκα έξω και τον περίμενα, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Ήμουν και πιο μικρός. Έλεγα θα γίνει ζημιά. Ήρθε ένας πρώην φουσκωτός και με βρήκε που ήμουν σε έναν θάμνο με ένα σίδερο στο χέρι, αλήθεια στο λέω. Και μου λέει "βγες έξω, αυτός είναι αλήτης, εσύ έχεις οικογένεια" και με ηρέμισε», είπε χαρακτηριστικά.