Κι όμως… Το αφεντικό της «Ryanair» ήθελε να χρεώνει τις τουαλέτες (vid)

Newsroom
Κι όμως… Το αφεντικό της «Ryanair» ήθελε να χρεώνει τις τουαλέτες (vid)
Στην επιφάνεια ήρθε ξανά η πρόθεση του Michael O’Leary να χρεώνει τη χρήση στις τουαλέτες αλλά και να προσθέσει έξτρα θέσεις στα αεροπλάνα του.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok από μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2012, το αφεντικό της αεροπορικής εταιρείας Ryanair Michael O’Leary στο «The Late Late Show».

Μόλις, μέσα σε μια μέρα, το βίντεο έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. Ο λόγος; Ο Michael O’Leary ήθελε να χρεώνει την επίσκεψη στην τουαλέτα. Μάλιστα… Είσαι στο αεροπλάνο, θες να πας να κάνεις την ανάγκη σου, αλλά… θα έπρεπε να πληρώσεις για να επισκεφτείς την στενή και μικρή καμπίνα.

2

Ο παρουσιαστής τότε, τον είχε ρωτήσει: «Αλήθεια τώρα, θες να χρεώνεις τη χρήση στις τουαλέτες στα αεροπλάνα της Ryanair;» και είχε απαντήσει: «Ναι, αλλά όχι γιατί θέλω τα λεφτά…».

Μετά μην αναρωτιέστε, γιατί έχει γίνει viral και μέσα σε μια μέρα έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. Είχε πει μάλιστα: «Θέλω να απαλλαγώ από τις δύο τουαλέτες στο πίσω μέρος των αεροπλάνων για να μπορώ να προσθέσω έξι θέσεις ακόμα».

Υπάρχει λόγος όμως που το ήθελε αυτό… «Με έξι επιπλέον θέσεις μπορώ να μειώσω τα αεροπορικά εισιτήρια όλων κατά 5% όλο το χρόνο».

2

Με λίγα λόγια, ο Michael O’Leary ήθελε να το κάνει για τους επιβάτες του. Το τι έγινε βέβαια στα σχόλια δεν περιγράφεται…

Ο παρουσιαστής βέβαια τον είχε ρωτήσει: «Πόσο ασφαλές είναι να χωρέσεις περισσότερους ανθρώπους στα αεροπλάνα;» με τον Michael O’Leary να απαντά: «Πολύ ασφαλές… Πέρα από τη πλάκα, αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να βγάλουμε τις τελευταίες δέκα σειρές θέσεων.

Θα είχαμε μια καμπίνα με όρθιους και μια καμπίνα καθισμένων. Με τις θέσεις θα κόστιζε 25 ευρώ και η καμπίνα ορθίων ένα ευρώ. Σας εγγυώμαι λοιπόν ότι θα γέμιζε πρώτα αυτή των ορθίων».