Ξέσπασε η Χρηστίδου για τους «καρκίνους» μετά την συνέντευξη του Ρουβά: «Ο φασισμός των social media είναι σκληρός» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε η Χρηστίδου για τους «καρκίνους» μετά την συνέντευξη του Ρουβά: «Ο φασισμός των social media είναι σκληρός» (vid)
Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στους επικριτές της στα social media, μετά την συνέντευξη στον Σάκη Ρουβά.

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην σημερινή (13/2) της εκπομπή, σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε μετά την συνέντευξη που πήρε από τον Σάκη Ρουβά, και τον σάλο που προκλήθηκε με όσα είπε σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είπε, στην φάση που είναι αυτά τα σχόλια δεν την νοιάζει αλλά τόνισε πως «Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζετε την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε γιατί αφορούν πάρα πολύ κόσμο στην πραγματικότητα».

«Θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξοικειωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου», ανέφερε αρχικά.

«Θέλω να διευκρινίσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι αλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης αλλά είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση προσωπικά. Θα μιλήσω μόνο για μένα, ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του», τόνισε.

«Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή. Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρουμε συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αν αποφάσιζα να πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα τον έβριζα, δεν θα τον έβαζα μπροστά μου γι' αυτό τον λόγο, επιλέγω να μην το κάνω, να μην τον φιλοξενήσω, αυτό ήθελα να πω. Αν περιμένετε από μένα να βρίζω τους ανθρώπους που έρχονται για την άποψη που έχουν, δεν θα το κάνω...», ανέφερε.

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθένα να πει την γνώμη του, αν με μια γνώμη διαφωνώ, έχει γίνει πολλές φορές σ' αυτή την εκπομπή να μην φιλοξενήσουμε ανθρώπους τους οποίους δεν σεβόμαστε, έχουμε αντίθετες, εκ διαμέτρου απόψεις. Υπάρχουν και περιπτώσεις που εμφανίζονται... Όταν δεν συμφωνείς με κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβεσαι ή δεν τον εκτιμάς. Παρόλα αυτά αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζετε την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε γιατί αφορούν πάρα πολύ κόσμο στην πραγματικότητα», κατέληξε.