Η Ταραμπάνκο επέστρεψε στο Survivor αλλά Twitter και Ναυσικά δεν πέταξαν από τη χαρά τους (vids)

Newsroom
Η Ταραμπάνκο επέστρεψε στο Survivor αλλά Twitter και Ναυσικά δεν πέταξαν από τη χαρά τους (vids)
«Ο κύκλος δεν είχε κλείσει» στο Survivor για την Κάτια Ταραμπάνκο που μπήκε άνετη και παιχνιδιάρα.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor πήρε σάρκα και οστά. Το πανέμορφο μοντέλο, που ήταν και πέρσι στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά για λόγους υγείας έμεινε μόλις τρεις εβδομάδες, βρίσκεται στην παραλία των «Διασήμων» και όπως είπε ο κύκλος δεν είχε κλείσει.

«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Γύρισα! Survivor 2022…» είπε άνετη και με παιχνιδιάρικη διάθεση στην κάμερα και συνέχισε: «Γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ’21… Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου».

Και πώς να κλείσει αυτός ο κύκλος, όταν ο Ατσούν έκανε all in για χάρη της. Πέρα από τα 10.000 που θα παίρνει την εβδομάδα (μακράν η πιο ακριβοπληρωμένη σε όλους τους κύκλους των Survivor) έχει και ειδικές ρήτρες στο συμβόλαιό της:

1) Ρήτρα αποχώρησης: Σε αντίθεση με τους άλλους παίκτες που αν έφευγαν, θα πλήρωναν κάποιο πρόστιμο, για την Κάτια Ταραμπάνκο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

2) Οικειοθελής αποχώρηση: Αν αποφασίσει να φύγει η ίδια από το Survivor, τότε απλά δεν θα λάβει τα χρήματα της. Δεν ξεκαθαρίστηκε αν είναι για εκείνη την εβδομάδα ή για την συνολική της παρουσία.

3) Αποχώρηση με εντολή γιατρού: Σε μία τέτοια περίπτωση, το γνωστό μοντέλο θα λάβει το σύνολο του μηνιαίου μισθού που θα τρέχει.

4) Μελλοντική συνεργασία: Οι δύο πλευρές θα μπορούν να συνεργαστούν στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.

Οι «κόκκινοι» πανηγύρισαν με την είσοδο της Κάτιας, καθώς είναι δημοφιλής παίκτρια, ωστόσο η Ναυσικά δεν χάρηκε ιδιαίτερα: «Σήμερα ήρθε και νέα παίκτρια στην ομάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να χαρώ παραπάνω, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας, εφόσον αυτή τη στιγμή με την έλλειψη του Λάμπρου έχουμε μόνο δύο άντρες», είπε δυσαρεστημένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Βέβαια, η ομάδα της ενισχύθηκε και με δύο άντρες ενώ ένας ακόμα πήγε στους «Μαχητές».

Παγωμένο και κάπως αδιάφορο όμως το Twitter με την επιστροφή της Κάτιας. Το «Ταραμπάνκο» έγινε γρήγορα trend αλλά δεν χάρηκαν και πολλοί με την επιστροφή της.