Όλες οι λεπτομέρειες του μυθικού deal Ταραμπάνκο-Ατσούν για το Survivor: Μισθός, ρήτρες και αποχωρήσεις (vid)

Newsroom
Όλες οι λεπτομέρειες του μυθικού deal Ταραμπάνκο-Ατσούν για το Survivor: Μισθός, ρήτρες και αποχωρήσεις (vid)
Η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει το Σάββατο στο Survivor και αποκαλύφθηκαν οι όροι της συμφωνίας της με τον Ατζούν.

Η ώρα για την μεγάλη επιστροφή του Survivor έφτασε, καθώς το Σάββατο η Κάτια Ταραμπάνκο θα μπει εκ νέου στο reality επιβίωσης από το οποίο αποχώρησε πέρυσι λόγω προβλήματος υγείας.

Για τα χρήματα που θα παίρνει για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, έχουν ακουστεί πολλά ποσά, όμως στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» επιβεβαιώνουν πως θα είναι στα 10.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα όμως, το deal που έκανε με τον Ατσούν δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το κομμάτι. Βλέπετε, το γνωστό μοντέλο ήταν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του περσινού Survivor, καθώς κάποιοι την έχριζαν ακόμα και φαβορί για την πρώτη θέση.

Με δεδομένο οτι όλοι ήξεραν οτι η παρουσία της και μόνο θα ανέβαζε τα νούμερα τηλεθέασης, είχε κατά κάποιο τρόπο το πάνω... χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, η συμφωνία που έκανε, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, είχε αρκετά ευνοϊκούς όρους.

Αναλυτικά οι όροι είναι...

  1. Ρήτρα αποχώρησης: Σε αντίθεση με τους άλλους παίκτες που αν έφευγαν, θα πλήρωναν κάποιο πρόστιμο, για την Κάτια Ταραμπάνκο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
  2. Οικειοθελής αποχώρηση: Αν αποφασίσει να φύγει η ίδια από το Survivor, τότε απλά δεν θα λάβει τα χρήματα της. Δεν ξεκαθαρίστηκε αν είναι για εκείνη την εβδομάδα ή για την συνολική της παρουσία.
  3. Αποχώρηση με εντολή γιατρού: Σε μία τέτοια περίπτωση, το γνωστό μοντέλο θα λάβει το σύνολο του μηνιαίου μισθού που θα τρέχει.
  4. Μελλοντική συνεργασία: Οι δύο πλευρές θα μπορούν να συνεργαστούν στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.