Δολοφονία Άλκη: Δεν χτύπησε και δεν κρατούσε μαχαίρι, υποστηρίζει ο 20χρονος Αλβανός (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Δεν χτύπησε και δεν κρατούσε μαχαίρι, υποστηρίζει ο 20χρονος Αλβανός (vid)
Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο 20χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ότι είχε περιφερειακό ρόλο, δεν χτύπησε και δεν κρατούσε μαχαίρι, στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο 19χρονος Άλκης και η παρέα του, υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου Αλβανού κατηγορούμενου, όπως αναφέρει το GRTimes.gr.

Όπως είπε ο κ. Παρασκευάς Σπυράτος, η διαδικασία παράδοσης του κατηγορουμένου και η μεταφορά του στις ελληνικές Αρχές εξελίχθηκε ταχύτατα και με επιτυχία.

«Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν χτύπησε. Ο συγκεκριμένος (σ.σ. 20χρονος) δεν έχει καταφέρει χτυπήματα», τόνισε ο δικηγόρος του, υπογραμμίζοντας ότι «ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε χτύπησε».

Υπογράμμισε δε, ότι επιβεβαιώνεται, εν μέρει, ότι ο 20χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία, είχε περιφερειακό ρόλο στην δολοφονική επίθεση.

Σημειώνεται, ότι ο 20χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.