Λύτρας για τη δολοφονία Άλκη: «Δεν τον σκότωσε το δρεπάνι» (vid)

Newsroom
Λύτρας για τη δολοφονία Άλκη: «Δεν τον σκότωσε το δρεπάνι» (vid)
Ο Απόστολος Λύτρας ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του Άλκη Καμπανού δεν προήλθε από το δρεπάνι.

Την υπεράσπιση του 21χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη έχει αναλάβει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Αποτυπώματα του 21χρονου βρέθηκαν στο φονικό δρεπάνι, με τον δικηγόρο να δίνει τη δική του εκδοχή στα όσα έγιναν.

Όπως είπε ο 21χρονος είχε πράγματι μαζί του το δρεπάνι, αλλά δεν πήγε με αυτό στο σημείο που δέχονταν επίθεση οι τρεις φίλοι. Συνεργοί του, που επίσης έχουν συλληφθεί, υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως εκείνος σκότωσε τον Άλκη. Αμέσως μετά όλοι έφυγαν από το σημείο και συναντήθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, για να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Απόστολος Λύτρας δίνει μια διαφορετική εκδοχή στα όσα έγιναν. «Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής», ανέφερε αρχικά.

«Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει σκοτωθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο», είπε ο δικηγόρος.