Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι, τουλάχιστον 12 οι δράστες της επίθεσης

Newsroom
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι, τουλάχιστον 12 οι δράστες της επίθεσης
Εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως ήταν τουλάχιστον 12 άτομα στην επίθεση, έχοντας μαζί τους διάφορα αντικείμενα.

Όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονική επίθεση σε μία παρέα 5 νεαρών που είχε ως αποτέλεσμα ένας 19χρονος να χάσει την ζωή του, δύο να τραυματιστούν και άλλοι δύο να προλάβουν να ξεφύγουν.

Από νωρίς το πρωί είχε γίνει γνωστό πως το αιχμηρό αντικείμενο που σκότωσε το νεαρό δεν ήταν μαχαίρι, αλλά ένα μικρό δρεπάνι που είχε μαζί του ένας από τους δράστες. Αυτό μάλιστα βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση ήταν τουλάχιστον 12 κι είχαν μαζί τους μαχαίρια κι άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Τραγική φιγούρα ο θείος του

Ο νεαρός που έπεσε θύμα της άνανδρης επίθεσης, μπορεί να ήταν φίλος του Άρη, αλλά δεν είχε σχέση με αυτό που λέμε «οπαδικά». Πήγαινε απλά σαν φίλαθλος και έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη για να δει έναν φίλο του, ο οποίος ήταν μαζί του, όταν δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

Τραγική φιγούρα και ο θείος του παιδιού που ήταν αυτός που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει στο νοσοκομείο, μέχρι να φτάσουν οι γονείς του από τη Βέροια.