Χαμός με το ντοκιμαντέρ του Netflix «The Tinder Swindler»: Του «έριξαν» το προφίλ (vid)

Newsroom
Χαμός με το ντοκιμαντέρ του Netflix «The Tinder Swindler»: Του «έριξαν» το προφίλ (vid)
Εξοργισμένοι οι συνδρομητές του Netflix που είδαν το ντοκιμαντέρ.

Η νέα σειρά «Ο Απατεώνας του Tinder» έχει καταφέρει μέσα σε λίγες μέρες να κερδίσει τους συνδρομητές του Netflix και ταυτόχρονα να τους εξοργίσει. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός κοσμοπολίτη απατεώνα, ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στο Tinder, τη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.

Μάλιστα, ήταν τόση η οργή κατά του 29χρονου σήμερα απατεώνα, που οι συνδρομητές του Netflix άρχισαν να βομβαρδίζουν με χιλιάδες αναφορές το επίσημο προφίλ του στο Instagram, με αποτέλεσμα να το «ρίξουν».

Απατεώνας

Παρά το σάλο που ξέσπασε με αυτή την ιστορία, ο Σιμόν Λεβιέβ συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία τον δείχνουν να συνεχίζει την πολυτελή ζωή του. Αεροπλάνα, πανάκριβα αυτοκίνητα, εντυπωσιακές γυναίκες κοσμούν τα προφίλ του στα social media και μετά την αποφυλάκισή του.

Απατεώνας

Στο ντοκιμαντέρ «Ο Απατεώνας του Tinder» παρουσιάζονται οι ιστορίες τριών μόνο από τα δεκάδες θύματα του αδίστακτου Ισραηλινού, Σιμόν Χαγιούτ. Το ντοκιμαντέρ του Netflix αναφέρει ότι ο Σιμόν είχε κάνει ένα «πέρασμα» και από τη χώρα μας. Υπάρχουν πλάνα από την Μύκονο, όπου ο Σιμόν έμενε σε πανάκριβα ξενοδοχεία, πληρώνοντας ακόμα και 5.000 ευρώ τη βραδιά με χρήματα άλλων.

Η δράση του νεαρού απατεώνα σταμάτησε στην Ελλάδα το 2019, όταν το απόγευμα της 28ης Ιουνίου προσπάθησε να ταξιδέψει με ψευδή στοιχεία. Κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο όμως διαπιστώθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία, (με την πληροφορία – σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ) να είχε δώσει στην Ίντερπολ, ένα από τα θύματα του από το Tinder.

Τελικά συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα των αρχών του Ισραήλ για σωρεία, κλοπών, απατών και πλαστογραφία. Ωστόσο, ο Σιμόν εξέτισε μόλις 5 μήνες φυλάκιση στη χώρα του, παρά το ότι αποκόμισε αρκετά εκατομμύρια δολάρια από τα θύματά του σε όλο τον πλανήτη.