Νέα σοκαριστικά στοιχεία: «Τραβούσαν βίντεο που μαχαίρωναν τον Άλκη, ευχαριστημένοι μετά την επίθεση» (vid)

Newsroom
Νέα σοκαριστικά στοιχεία: «Τραβούσαν βίντεο που μαχαίρωναν τον Άλκη, ευχαριστημένοι μετά την επίθεση» (vid)
Υπάρχει μαρτυρία, σύμφωνα με την ΕΡΤ που ένας από τους κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ τραβούσε βίντεο που φαίνεται ποιος μαχαιρώνει τον Άλκη, ενώ μετά την επίθεση ήταν ευχαριστημένοι.

Καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία από τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τα οποία σοκάρουν με την ωμότητα, τη βιαιότητα και ψυχρότητα που επέδειξαν οι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ένας από τους κατηγορούμενους φαίνεται μάλιστα πως τραβούσε βίντεο τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και των φίλων του.

«Υπάρχει μία κατάθεση ενός ανθρώπου, ο οποίος μιλάει για ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον από τους δράστες και απεικονίζει ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες μαχαιρώνουν τον Άλκη», αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα ένας από τους κατηγορούμενους στην κατάθεσή του αναφέρει ότι «μετά την επίθεση, κάποιοι από τους δράστες δήλωναν ευχαριστημένοι που πήραν μέρος στην επίθεση και έλεγαν ότι κατάφεραν τον σκοπό τους και ήταν σε καλή κατάσταση», προσθέτοντας πως τότε δεν γνώριζαν ότι υπήρχε νεκρός.