Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ξεκινάει η δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη (vid)

Newsroom
Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ξεκινάει η δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη (vid)
Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη, που καταδεικνύει τους δράστες. Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη φέρνει στην επιφάνεια η εκπομπή «T-Live».

Στο βίντεο φαίνονται οι κινήσεις των δραστών από τη στιγμή που φτάνουν με τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα στην οδό Νικολάου Πλαστήρα, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την φονική ενέδρα κατά του Άλκη και των φίλων του.

Οι δράστες κινήθηκαν αστραπιαία καθώς όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Πέρα των δυο, του 23χρονου και του 20χρονου που παραδέχτηκε την επίθεση, από πίσω ήταν δύο ακόμα άτομα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Φαίνεται μάλιστα να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.