Δολοφονία Άλκη: «Δώδεκα οι επιβαίνοντες στα τρία αυτοκίνητα» (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: «Δώδεκα οι επιβαίνοντες στα τρία αυτοκίνητα» (vid)
Όσο περνούν οι ώρες τα στόματα ανοίγουν, με τους συλληφθέντες και συμμετέχοντες στη δολοφονική επίθεση να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη στην Θεσσαλονίκη είναι ραγδαίες και νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Σήμερα (8/2) παραδόθηκε στην αστυνομία ο 25χρονος Έλληνας, ενώ ακόμα καταζητείται ο 20χρονος Αλβανός που έχει φύγει από την Ελλάδα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τρία αυτοκίνητα βρίσκονταν στο σημείο του φονικού το μοιραίο βράδυ ψάχνοντας οπαδούς του Άρη, σύμφωνα και με το βίντεο που έχει δημοσιευτεί πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Μega «Live News», πρόκειται για ένα CITROEN C3 λευκό, του οποίου οδηγός ήταν ο 23χρονος τον οποίο έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές, συνοδηγός ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πίσω από οδηγό καθόταν ένας 21χρονος και πίσω από συνοδηγό ένας 20χρονος επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν ένα RENAULT CLIO μαύρο, αυτό που στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να φεύγει από τον μονόδρομο. Οδηγός σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν ένας 22χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό έναν 22χρονο επίσης ημεδαπό, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος και ένας 20χρονος επίσης ημεδαποί. Το τρίτο αυτοκίνητο πρόκειται για ένα VW POLO γκρι.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου παραμένει άγνωστος στις Αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας 25χρονος ημεδαπός ως συνοδηγός. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Συνολικά, στα αυτοκίνητα βρίσκονταν 12 άτομα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο τελευταίο αυτοκίνητο μπορεί να μπήκε και 5ο άτομο για το οποίο έχει ξεκινήσει έρευνα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Για τον 23χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που χτύπησε με το δρεπάνι τον άτυχο Άλκη, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε στην εκπομπή: «στη δικογραφία μνημονεύεται από κατάθεση αστυνομικού, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν από 1 χρόνο δέχτηκε στην περιοχή του Φοίνικα απρόκλητη επίθεση από ομάδα οπαδών του Άρη, όπως είπε, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά μεταξύ άλλων στο ένα μάτι και νοσηλεύτηκε για ένα μήνα περίπου στο νοσοκομείο Αχέπα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διατυμπάνιζε σε κύκλους συνοπαδών του ότι θα πάρει εκδίκηση για την ζημιά που είχε υποστεί από οπαδούς του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όταν πήγαν αστυνομικοί να τον βρουν, κι όταν κάποιοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν και να διαλευκάνουν την επίθεση εναντίον του, ο ίδιος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε για το ποιος είναι ο δράστης, πιθανό να τον γνώριζε και ανέφερε συνέχεια ότι θα πάρει εκδίκηση».