Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων
Οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού διαδέχονται η μια την άλλη, καθώς έρχονται συνεχώς στο «φως» νέα στοιχεία.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη είναι ραγδαίες με τα στοιχεία να «μιλούν». Ένας από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο φοιτητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν λέει στην αστυνομία πώς τραυματίστηκε. Ωστόσο, η εικόνα που έχουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δείχνει πως ο τραυματισμός προέρχεται από το μαχαίρι που χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη.

Δυο Έλληνες και ένας Αλβανός στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ

Στο μικροσκόπιο των ερευνών τις αστυνομίας βρίσκονται δυο ¨Έλληνες και ένας Αλβανός για την εμπλοκή τους στην δολοφονία από τους συνολικά 9 συλληφθέντες για την υπόθεση.

Μετά και την κατάθεση του 23χρονου αλβανικής καταγωγής που αρνείται τη φυσική συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση υποστηρίζοντας ότι τη στιγμή εκείνη λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκίνητου του και επέστρεψε να το σταματήσει.

Επίσης από τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εργαστήρια τοποθετούν στο επίκεντρο της δολοφονίας τον 21χρονο Έλληνα, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ενώ επιβεβαιώνεται και η εμπλοκή τρίτου αυτοκίνητου που είχε μπει στο στενό που έγινε το φονικό για να αποκλείσει τους νεαρούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δικηγόρος 23χρονου: «Αυτός που έφερε το όπλο έχει συλληφθεί»

Παράλληλα ο δικηγόρος του 23χρονου Αλβανού, Θεόδωρος Σιμόπουλος υποστήριξε ότι όσα κατέθεσε ο 23χρονος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης έρχονται σε ταύτιση με τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση, είναι αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος». Και πρόσθεσε ότι «αυτός που έφερε το όπλο με το οποία έγιναν τα χτυπήματα, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με τα αντικειμενικά ευρήματα. Είναι αρκετοί από τους κατηγορούμενους που λένε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κρατούσε το όπλο με το οποίο έγιναν τα χτυπήματα».