Samsung Galaxy Tab S8: Νέα σειρά tablet, νέα δεδομένα

Παύλος Παπαπαύλου
Samsung Galaxy Tab S8: Νέα σειρά tablet, νέα δεδομένα
Η κορεατική εταιρεία ρίχνει στην αγορά το νέο της μοντέλο και το Gazzetta έχει όλη την πληροφορία.

Η αγορά των tablets είναι σημαντική για την Samsung και έτσι η κορεατική εταιρεία, στο πλαίσιο του Samsung Galaxy Unpacked, παρουσίασε και μια νέα σειρά, την Samsung Galaxy Tab S8. Σε αυτήν θα ανήκουν τα Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8+ και Samsung Galaxy Tab Ultra που απευθύνονται τόσο σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την παραγωγή και αναπαραγωγή περιεχομένου, αλλά και να επαγγελματική χρήση με σουίτες εφαρμογών.

Διαβάστε για το Samsung Galaxy S22 Ultra εδώ.
Διαβάστε για τα Samsung Galaxy S22/S22+ εδώ.

Με τη βοήθεια των μπροστινών καμερών και των μικροφώνων, τα Samsung Galaxy Tab S8 μπορούν να υποστηρίξουν πλήρως λειτουργίες videοκλήσεων, ενώ με τη μεγάλη οθόνη τους μπορούν να αποδώσουν την ίδια στιγμή πολλές ενεργές εφαρμογές. Ειδικά το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra είναι η ναυαρχίδα και προσφέρει διαγώνιο 14.6 ιντσών σε μια Super AMOLED οθόνη με έως και 120Hz refresh rate, λεπτά περιθώρια (6.3 χιλιοστά), σώμα από αλουμίνιο και προστασία από γρατζουνιές. Στο μπροστινό του τμήμα, τέλος, υπάρχουν δύο 12MP κάμερες για έως και 4Κ ποιότητα.

Samsung_Galaxy_Tab_S8

Το εν λόγω μοντέλο έρχεται με έως και 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ και τα τρία μοντέλα προσφέρουν δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 1TΒ με χρήση σχετικών καρτών microSD. Η σειρά θα είναι η πρώτη που θα υποστηρίξει το πρότυπο Wi-Fi 6E για έως και διπλάσια ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ενώ και τα τρία μοντέλα έχουν αρκετά μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση 45W που μπορεί να τη γεμίσει σε μόλις 80 λεπτά (υποστηρίζεται και φόρτιση των Samsung Galaxy S22 με αντίστροφη διαδικασία και χρήση ενός απλού USB καλωδίου).

Στο πιο advanced μοντέλο της, η σειρά υποστηρίζει και το νέο S Pen, το οποίο με τη βοήθεια του νέου UI 4 προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τα μενού. Με τη βοήθεια του Quick Share, τα νέα tablets συνεργάζονται αυτόματα με τα νέα smartphones, ενώ και με το Auto Switch μπορούν να αξιοποιούν ταυτόχρονα και ένα σετ ακουστικών Galaxy Buds.

Samsung_Galaxy_Tab_S8

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το tablet και ως δεύτερη οθόνη για το Galaxy PC τους ή με το Samsung DeX, θα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου θα κυκλοφορήσουν με Android 12.0.

Τα νέα tablets της σειράς S κυκλοφορούν σε Ελλάδα & Κύπρο στις 25 Φεβρουαρίου με τις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:
759ευρώ για το Galaxy Tab S8 128 GB
799ευρώ για το Galaxy Tab S8 256 GB
899ευρώ για το Galaxy Tab S8 128 GB 5G
959ευρώ για τα Galaxy Tab S8 256 GB 5G και Galaxy Tab S8+ 128 GB
999ευρώ για το Galaxy Tab S8+ 256 GB
1.099ευρώ για το Galaxy Tab S8+ 128 GB 5G
1.149ευρώ για τα Galaxy Tab S8+ 256 GB 5G και Galaxy Tab S8 Ultra 128 GB
1.299ευρώ για το Galaxy Tab S8 Ultra 128 GB 5G
1.449ευρώ για το Galaxy Tab S8 Ultra 512 GB

Samsung_Galaxy_Tab_S8

Οι προ-παραγγελίες τους ξεκινούν από σήμερα. Με κάθε προπαραγγελία Samsung Galaxy Tab S8 Ultra θα προσφέρεται δώρο το πληκτρολόγιο με θήκη και με κάθε προπαραγγελία για τα Samsung Galaxy Tab S8+ και Samsung Galaxy Tab S8 δώρο πληκτρολόγιο με θήκη slim.