Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός»

Newsroom
Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός»
Η Γεωργία Μπίκα με μια ανάρτηση ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της.

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την καταγγελία που έκανε για βιασμό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έκανε η Γεωργία Μπίκα.

Η 24χρονη ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και τόνισε ότι ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι πιο εξίσου οδυνηρός.

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλίας» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ σ εόλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός.

Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε», ανέφερε στην ανάρτηση της στο Instagram η Γεωργία.

Ανάρτηση