Ο φαρμακοποιός διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ και δικαιώνει την Γεωργία (vid)

Newsroom
Ο φαρμακοποιός διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ και δικαιώνει την Γεωργία (vid)
Ο φαρμακοποιός επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Γεωργίας Μπίκα για τους ουροσυλλέκτες.

Από το φαρμακείο προμηθεύτηκε η Γεωργία Μπίκα τους ουροσυλλέκτες μετά το εφιαλτικό βράδυ που έζησε την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη που έχει κάνει την καταγγελία για βιασμό είχε πει ότι αγόρασε η ίδια τους ουροσυλλέκτες από φαρμακείο, σε αντίθεση με την αστυνομία που ανέφερε ότι της χορήγησε στην Γεωργία.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ειδικότερα, το περιστατικό καταγγέλθηκε από την 24χρονη μεσημβρινές ώρες της 1/1/2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ενώ την ίδια ημέρα, πέραν των λοιπών προανακριτικών πράξεων, έγιναν οι ακόλουθες ενέργειες:

Ελήφθησαν από την παθούσα δείγματα ούρων, αφού της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέγχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτή ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών. Ανωτέρω ουροσυλλέκτες διατηρήθηκαν σε ψυχρό περιβάλλον (ψυγείο) εντός ασφαλούς χώρου, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, μέχρι την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, που παραδόθηκαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Α.Π.Θ.».

Λίγο αργότερα ο Μάκης Τριαντάφυλλοπουλος παρουσίασε με ένα tweet, την απόδειξη από το φαρμακείο που η Γεωργία Μπίκα αγόρασε την Πρωτοχρονιά τους ουροσυλλέκτες.

Μάλιστα, ο φαρμακοποιός από τον οποίο αγόρασε η 24χρονη τους ουροσυλλέκτες μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δικαιώνοντας τους ισχυρισμούς της. «Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα».