Ο Κούγιας έδειξε, έξω από τα δικαστήρια, ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη (vid)

Newsroom
Ο Κούγιας έδειξε, έξω από τα δικαστήρια, ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη (vid)
Συνοδεύοντας τους γονείς του Άλκη στην 7 ανακρίτρια, ο Αλέξης Κούγιας έδειξε στους δημοσιογράφους μία φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη.

Τους γονείς του Άλκη, αλλά και δύο φίλους του 19χρονου που ήταν μαζί του τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, συνόδευσε ο Αλέξης Κούγιας στην 7η ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, κατά την προσέλευσή του, σταμάτησε έξω από το κτίριο των δικαστηρίων για να μιλήσει στους δημοσιογράφους που περίμεναν και έβγαλε το κινητό του για να δείξει μία φωτογραφία.

Για την ακρίβεια ήταν μία ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα που είχε λήξει με νίκη 1-0 των φιλοξενούμενων.

Σε αυτή λοιπόν ήταν ένα μαχαίρι καρφωμένο σε τραπέζι, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρει πως η φωτογραφία παραδόθηκε στις αρχές, συμπληρώνοντας πως «είναι ανατριχιαστική, πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Οι δράστες παρακολουθούσαν τα παιδιά, ήταν προσχεδιασμένη επίθεση»

«Τα παιδιά ήταν προηγουμένως στο λεγόμενο πάρκο του Άρη, μαζί με άλλα άτομα, συνομήλικα τους, πίνοντας καφέδες και συζητώντας. Είναι βέβαιοι ότι τους παρακολούθησαν. Υπήρχαν κάποιοι εκεί και τους απομόνωσαν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος, μετά τη συνάντηση που είχε με την ανακρίτρια.

«Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλα παιδιά» πρόσθεσε. Στη συνέχεια τόνισε πως είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια καταδρομική επίθεση, μάλιστα, τέλεια προσχεδιασμένη. «Υπήρχαν άτομα που κρατούσαν τσίλιες για να μπορούν οι δολοφόνοι να κάνουν αυτό το οποίο έκαναν».