Δολοφονία Άλκη: Μαρτυρίες πως ο 23χρονος Αλβανός δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Μαρτυρίες πως ο 23χρονος Αλβανός δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη καθώς οι συλληφθέντες άρχισαν να μιλούν.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως» για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συλληφθέντες δείχνουν ως δράστη έναν 21χρονο Έλληνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό.

Με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία ώστε να γίνει η ταυτοποίηση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος είναι ο πρώτος που συνελήφθη δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Μάλιστα, αυτό αναφέρουν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Δικηγόρος 23χρονου συλληφθέντα: «Αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας»

Ο δικηγόρος του 23χρονου υποστηρίζει πως «Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός ενός εκ των οχημάτων όμως δεν είχε επαφή με τους παθόντες».

Πιο αναλυτικά, o δικηγόρος είπε: «Ο εντολέας μου αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Άλκη και της παρέας του. Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός ενός εκ των οχημάτων όμως δεν είχε επαφή με τους παθόντες. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία η οποία θα είναι μακρά θεωρώ, καθώς υπάρχουν 10 με 12 άτομα που συμμετείχαν. Πρέπει να δούμε την ευθύνη, ενός εκάστου στο τραγικό αυτό περιστατικό».