Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ακόμα δύο συλλήψεις (vid)

Newsroom
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ακόμα δύο συλλήψεις (vid)
Συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά έξι οι συλληφθέντες.

Μπαράζ συλλήψεων στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις τέσσερις συλλήψεις το βράδυ της Κυριακής (6/2) η αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμα.

Τις τελευταίες ώρες έχουν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη έξι άτομα, πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 23 ετών, που θεωρείται πως είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δυο φίλων του, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο Χαριλάου.

Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό και τους δυο φίλους του, με τις συλλήψεις, τις τελευταίες ώρες, να έχουν φτάσει τις έξι και άλλα τέσσερα άτομα να καταζητούνται. Συνολικά εκδόθηκαν 10 εντάλματα σύλληψης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση εκτελέστηκαν δύο ακόμη εντάλματα σύλληψης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Η νέα ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».