Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός νεαρός σε αιματηρή συμπλοκή (vids)

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός νεαρός σε αιματηρή συμπλοκή (vids)
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ένας νεαρός άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρωμα. Δυο τραυματίες ακόμα!

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι μετά από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 1/2 στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θεοδώρου Γαζή, επάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στην περιοχή Χαριλάου, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.

Όπως αναφέρει το thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν καν προλάβουν να καταλάβουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, ο οδηγός του Ι.Χ κινήθηκε εναντίον τους, λέγοντάς τους «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με ένα μικρό δρεπάνι.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Κάτοικος της περιοχής άκουσε έναν νεαρό να φωνάζει «Σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο».

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό που βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια όμως ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου. Οι άλλοι δυο νεαροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 15 προσαγωγές.

 

Τελευταία Νέα