Στην Αλβανία ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη: Άργησε η ταυτοποίησή του

Newsroom
Στην Αλβανία ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη: Άργησε η ταυτοποίησή του
Ο 20χρονος φέρεται να πέρασε από τα σύνορα προχθές, όμως η ταυτοποίησή του έγινε χθες για την δολοφονία του Άλκη, έγινε χθες το μεσημέρι.

Η καθυστέρηση στην ταυτοποίηση ενός εκ των ατόμων που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη, φαίνεται πως έδωσε το χρονικό περιθώριο σε κάποιους από τους δράστες για να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ρεπορτάζ του thestival, το οποίο αναφέρει ότι ένας 20χρονος που αναζητείται από την αστυνομία βρίσκεται ήδη στην Αλβανία.

Και αυτό γιατί οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίησή του, χθες το μεσημέρι, αλλά εκείνος είχε προλάβει να πάει στην γειτονική χώρα από προχθές, όταν πλέον είχε γίνει αισθητό πως η σύλληψη των δραστών ήταν θέμα ημερών.

Βλέπετε, όταν τον αναζήτησαν στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Ο 20χρονός είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη.

Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.


Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.