Ο Καπραβέλος για τους φίλους του Άλκη: «Κάνουμε τον σταυρό μας που είναι ζωντανοί»

Newsroom
Ο Καπραβέλος για τους φίλους του Άλκη: «Κάνουμε τον σταυρό μας που είναι ζωντανοί»
O διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκαν εκεί οι δύο φίλοι του Άλκη, αλλά και ο ίδιος ο 19χρονος.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, δεν ήταν μόνο ο Άλκης που έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη. Δύο μέλη της παρέας του κατάφεραν να ξεφύγουν την τελευταία στιγμή, ενώ άλλοι δύο έπεσαν στα χέρια των δραστών, ευτυχώς χωρίς την τραγική κατάληξη που είχε ο 19χρονος.

Αμφότεροι, όπως και ο νεαρός φοιτητής που έχασε την ζωή του, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με τον Νίκο Καπραβέλο να μιλάει στο ΣΚΑΪ για την κατάστασή τους.

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό….», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό που είδαμε, συμπλήρωσε, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας. Επρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά» διαβεβαίωσε ο γιατρός».