Η διαδρομή των χούλιγκαν πριν και μετά την δολοφονία του Άλκη: «Πάρκαρε χωρίς να δέσει χειρόφρενο» (vid)

Newsroom
Η διαδρομή των χούλιγκαν πριν και μετά την δολοφονία του Άλκη: «Πάρκαρε χωρίς να δέσει χειρόφρενο» (vid)
Τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ έφτιαξαν την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη και στην παρέα του.

Την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Άλκη και της παρέας του, έχουν καταφέρει να σχηματίσουν στην Ελληνική Αστυνομία. Τόσο πριν το φονικό, όσο και μετά...

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σήμερα το πρωί, τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι δράστες, είχαν ως αφετηρία τον σύνδεσμο στον οποίο έγινε προχθές ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ και βρήκε ουκ ολίγα πολεμοφόδια.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε ο 23χρονος που έχει συλληφθεί, άφησε εκεί το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς για να μην μπορεί, σε περίπτωση σύλληψή τους, να εντοπιστεί μέσω αυτού, το στίγμα του.

Από εκεί λοιπόν τα Ι.Χ κατευθύνθηκαν στην περιοχή του Χαριλάου, πέτυχαν την παρέα του Άλκη και εξαπέλυσαν την δολοφονική τους επίθεση που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 19.

Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος με άλλα 2-3 άτομα, επέστρεψαν στον σύνδεσμο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Καθημερινής. Προς επιβεβαίωση αυτού, υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή εισόδου στον χώρο.

«Ο 23χρονος είναι τόσο σαστισμένος που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δίχως να δέσει το χειρόφρενο», δήλωσε στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Πήρε λοιπόν το κινητό του τηλέφωνο και μαζί τους υπόλοιπους, αποχώρησε.

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίστηκε στην ΕΡΤ, ο 23χρονος δεν συνελήφθη εντός του συνδέσμου, αλλά κοντά στο σπίτι του. Την ώρα λοιπόν που πάρκαρε το αυτοκίνητό του, τον πλησίασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και τον προσήγαγαν.