Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι το μαχαίρι «πρόδωσε» τον 23χρονο, «βρέθηκε και ρόπαλο» (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι το μαχαίρι «πρόδωσε» τον 23χρονο, «βρέθηκε και ρόπαλο» (vid)
Ποια στοιχεία έχει η αστυνομία για να διαλευκάνει τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν στο μαχαίρι του φόνου του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το κυρτό μαχαίρι που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, είναι το όπλο του εγκλήματος και σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρήκαν αίμα του θύματος της δολοφονικής επίθεσης.

Ωστόσο, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και ένα ρόπαλο, το οποίο επίσης έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του 23χρονου, αλλά και το DNA ενός εκ των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Open.

Το ρόπαλο βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Έχουν «μιλήσει» οι τηλεφωνικές κλήσεις

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, έχουν μιλήσει πλέον οι τηλεφωνικές κλήσεις. Υπάρχει υλικό από την ανάλυση των τηλεφώνων, που φαίνεται με ποιους μίλησε πριν την φονική ενέργεια ο 23χρονος και με ποιους μίλησε μετά, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν η ομάδα των 10-15 ατόμων που πήραν μέρος σ’ αυτή την δολοφονική ενέργεια.

«Επίσης είναι πάρα πολύ βασικό ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε κάνει μια χαρτογράφηση των χούλιγκανς της Θεσσαλονίκης το αρμόδιο Τμήμα και πολύ λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 19χρονου, γνώριζαν πολύ καλά ποιοι ήταν στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτό το οποίο ήθελαν ήταν τα στοιχεία για να μπορέσουν να φτιάξουν την δικογραφία», τόνισε η δημοσιογράφος.