«Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω»: Τα λόγια φίλου του 19χρονου μετά τη δολοφονία

Newsroom
«Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω»: Τα λόγια φίλου του 19χρονου μετά τη δολοφονία
Ο Αγ., παρά τις εφτά μαχαιριές που είχε δεχθεί και αυτός, είχε στον νου του, τον φίλο του Άλκη, βλέποντας να έχει ακατάσχετη αιμορραγία και είπε στον πατέρα του να πάει να τον δει.

Συγκλονίζουν και ανατριχιάζουν τα λόγια του φίλου του αδικοχαμένου Άλκη, αμέσως μετά τη δολοφονία στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης, καθώς, παρά τις εφτά μαχαιριές που είχε δεχθεί και αυτός, είχε στον νου του, τον φίλο του Άλκη, βλέποντας να έχει ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ο πατέρας του Αγ., ενός από τα δύο παιδιά που νοσηλεύτηκαν ο οποίος πήγε πάνω από τον γιο του ώστε να δει εάν είναι καλά, ωστόσο το παιδί του, είπε στον πατέρα του, να αφήσει αυτόν και να πάει να δει τον φίλο του, σύμφωνα με το voria.gr.

«Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω» ήταν τα λόγια του Αγ., ο οποίος πήρε εξιτήριο, μαζί με τον άλλον φίλο τους και πήγαν στα σπίτια τους.

Ο Αγ., παρότι δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν θυμόταν «καθαρά» τα γεγονότα και σταδιακά του έρχονται όλο και περισσότερες εικόνες από τη μοιραία νύχτα.

Η μητέρα του, δεν του είπε ότι ο Άλκης σκοτώθηκε αλλά ανέφερε ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ώστε να ταραχθούν, ο γιος της και ο φίλος του, όσο λιγότερο γίνεται. Πλέον γνωρίζουν ότι ο φίλος τους «χάθηκε» από άνθρωπο με θεσμικό ρόλο.