Το πεταμένο όπλο θα δείξει έναν από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη

Newsroom
Το πεταμένο όπλο θα δείξει έναν από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη.

Από την πρώτη στιγμή που έλαβε χώρα η τυφλή οπαδική επίθεση στο Χαριλάου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη, η αστυνομία της Θεσσαλονίκης έχει ρίξει το βάρος στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εκμεταλλευόμενη κάθε μέσο που έχει στην διάθεσή της, προσπαθεί να φτάσει στην ταυτοποίηση των δραστών. Αυτών που χτύπησαν τον 19χρονο, αλλά κυρίως αυτόν που με το μικρό δρεπάνι τον τραυμάτισε σε αρτηρία του ποδιού, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση (σ.σ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι το δρεπάνι που βρέθηκε από κατοίκους σε κοντινή απόσταση ή κάποιο άλλο αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ως όπλο), αναμένεται να δείξει τουλάχιστον έναν εκ των δραστών.

Και αυτό γιατί υπήρχαν ίχνη που δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν οι δράστες, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε οτι από χθες το βράδυ, έχουν προσαχθεί τρία άτομα για την υπόθεση, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει άλλη πληροφορία από εκεί και πέρα.