Μυθικό ξύλο σε εστιατόριο επειδή κάποιος έκλεψε την σειρά και πήρε την τελευταία μπριζόλα (vid)

Newsroom
Μυθικό ξύλο σε εστιατόριο επειδή κάποιος έκλεψε την σειρά και πήρε την τελευταία μπριζόλα (vid)
Τα έκαναν Γης Μαδιάμ σε εστιατόριο της Φιλαδέλφεια.

Ένας ασύλληπτος καυγάς ξέσπασε σε εστιατόριο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ο λόγος; Για μια μπριζόλα! Στο σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο κακός χαμός που επικράτησε μέσα στο εστιατόριο, καθώς 40 άτομα ενεπλάκησαν στον καυγά.

Η φασαρία ξεκίνησε όταν ένας πελάτης έγινε έξαλλος με τον σεφ του μπουφέ, ο οποίος σέρβιρε σε άλλον που του είχε κλέψει τη σειρά, την μπριζόλα που προοριζόταν γι αυτόν. Πολύ γρήγορα το εστιατόριο μετατράπηκε σε αρένα, καθώς 40 άτομα μπλέχτηκαν σε έναν άνευ προηγουμένου καυγά, με καρέκλες να εκτοξεύονται στον αέρα.

Τα πλάνα δημοσιεύθηκαν στο facebook. Σε αυτά φαίνεται ο πανικός που επικράτησε παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των υπαλλήλων. «Το μόνο που ήθελα ήταν μια μπριζόλα», ακούγεται να λέει ένας άντρας. Λίγο αργότερα ο καυγάς έληξε με τους πελάτες να αποχωρούν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρά την αγριότητα του επεισοδίου. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο εδώ», σχολίασε ένας πρώην υπάλληλος του εστιατορίου. «Από ότι άκουσα όλα έγιναν μια μπριζόλα, προφανώς κάποιος έκλεψε στη σειρά», πρόσθεσε.

Το εστιατόριο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι η αστυνομία διερευνά το περιστατικό, ενώ επιβεβαίωσε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά. «Ειδοποιήσαμε τις τοπικές αρχές και διερευνούν το περιστατικό. Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί. Η ασφάλεια των επισκεπτών και των συναδέλφων μας είναι η προτεραιότητά μας».