Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Άλκη: «Το κακό δεν πρόλαβε να σε αγγίξει» (vids)

Newsroom
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Άλκη: «Το κακό δεν πρόλαβε να σε αγγίξει» (vids)
Θλίψη και πόνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε από οπαδική ενέδρα στην Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, είπαν συγγενείς και φίλοι που βρέθηκαν στα Κοιμητήρια της Βέροιας.

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του 19χρονου και με δάκρυα στα μάτια οι φίλοι τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Νωρίτερα, κόσμος με λευκά γαρίφαλα προσήλθε στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας. Η νεκρώσιμη ακολουθία άρχισε μισή ώρα νωρίτερα μετά από αίτημα της οικογένειας.

Συγκλονιστικός ο ιερέας στον επικήδειό του. «Η φλόγα του πόνου είναι αδυσώπητη. Καίει τα σωθικά των γονιών και των συγγενών που ήρθαν σήμερα εδώ να σε αποχαιρετίσουν Αλκιβιάδη» είπε ο ιερέας.

«Δεν πρόλαβε το κακό να σε αγγίξει. Ο Θεός διάλεξε εσένα το καλό παιδί να σε πάρει κοντά του, να σε κάνει άγγελο» συνέχισε.

«Κλάψτε αλλά όχι απαρηγόρητα. Ο Αλκιβιάδης θα έχει τα μάτια της ψυχής ανοιχτά. Καλέ μας Αλκιβιάδη καλό σου ταξίδι να σε υποδεχτούν οι άγγελοι στην Βασιλεία των Ουρανών» πρόσθεσε. «Ο Αλκιβιάδης ζει» ήχησε κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.